Cookies

 1. Václav Březina - provozovatel stránek kvalitnepodlahy.cz, se sídlem Suchonice 23, PSČ 783 57, IČ: 73285951, úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona Magistrát města Olomouce, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

 
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  •  fungování webových stránek.
 
2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).
 
3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Společných správců námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu info@kvalitnepodlahy.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
 
4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
 
5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě, která umožňuje identifikaci jednotlivce jen při vynaložení značného a odborného úsilí.
 
6. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.
 
7. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
 
8. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: 
  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; 
  • Facebook Inc., Menlo Park, California, USA 
  • Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5
 
9. Výše uvedené platformy (zpracovatelé) dále s cookies nakládají v souladu s jejich smluvními podmínkami, které najdete zejména zde: 
  •  https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs; 
  • https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs 
  • https://www.facebook.com/policy.php
 
10. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: 
  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii, 
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování, 
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce, 
  • v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.
  • Umělá tráva Madeira
   Přihlášení
Registrace
Nejprodávanější
zboží

Gerflor Twist vinylová ...

AKČNÍ NABÍDKA DO VYPRODÁNÍ SKLADOVÝCH ZÁSOB Gerflor Creation 30 Lock ...

531,- Kč/m2 s DPH
Laminátová podlaha Dub ...

Laminátová podlaha Dub pískový

289,- Kč/m2 s DPH
Vinylová zámková ...

Vinylová zámková podlaha Dub Chalupářský

639,- Kč/m2 s DPH
Akční
zboží

Dřevěná podlaha Dub ...

Dřevěná plovoucí podlaha 3-lamela dub

599,- Kč/m2 s DPH
PVC Gerflor HQR Noma ...

AKCE v šíři 4m. PVC Gerflor HQR 1778 Noma Nature

429,- Kč/m2 s DPH
PVC Gerflor HQR Noma ...

MNOŽSTEVNÍ SLEVY! Při nákupu většího množství podlahy Vám poskytneme ...

429,- Kč/m2 s DPH
Podlahové a interiérové studio, Svornosti 3171/10a, 750 02 Přerov, tel: 608 860 264, email: info@kvalitnepodlahy.cz
×